Wat doet Daan Vastgoed BV


Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de markt van projectinrichting en verbouw van hotels, shortstay en recreatie woningen gebruiken wij nu al deze kennis voor het ontwikkelen van bijzonder en spraakmakend (woon) vastgoed. 

Aankoop van gebouwen in welke vorm of afmeting dan ook willen wij graag transformeren naar woningen en appartementen. Dat is de uitdaging waar Daan Vastgoed BV voor staat. In goed overleg met onze kopers, de architecten, de overheid en aannemers, maken wij een compleet woonconcept welke sleutel klaar opgeleverd kan worden.

De leefruimte in de woningen maken wij zo functioneel mogelijk door gebruik te maken van alle hedendaagse faciliteiten die de markt ons biedt. Altijd met een knipoog naar de historie en oorsprong van het pand. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën en materialen. De gehele begeleiding van het ontwikkel en bouwtraject wordt op vakkundige wijze door ons geleid zodat onze klanten zorgeloos kunnen gaan genieten van hun nieuwe woonomgeving. Hiervoor hebben we een compleet ontwikkelteam samengesteld van ervaren experts waar wij altijd mee samenwerken. Zo bundelen wij de krachten tot een uniek proces.

Er wordt door ons gelet op alle details zodat de toekomstige bewoners ont-zorgt worden en kunnen genieten van hun nieuwe woon-omgeving. Wij houden de markt voortdurend in de gaten zodat we de nieuwste en beste circulaire (bouw) materialen kunnen inzetten. Ook met het oog op het milieu en de steeds veranderende normen houden wij de vinger aan de spreekwoordelijke pols.

Wij begeleiden onze kopers waar wij kunnen met het maken van hun individuele (product) keuzes en adviseren hen in de indeling van hun nieuwe woning. Wij onderhouden tevend de contacten met alle toeleveranciers en begeleiden hen volledig met de gemaakte koper=keuzes tot het implementeren in de woningen.

Wij zijn geïnteresseerd in diverse type gebouwen welke gelegen zijn "boven de rivieren".  Mocht u deze kunnen aanbieden dan horen wij dat graag van u.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn