Hoogeveen, van Echtenstraat 16. Ontwikkeling van 2 loft- en 2 Top stadsappartementen, 

start bouw Q1 2022,  Opgeleverd Q3.

Midden in het centrum van Hoogeveen ligt de van Echtenstraat. De straat begint bij de molen en loopt door tot aan de gezellige Hoofdstraat. In het voormalige juwelierspand, die bijna een honderdjarige historie kent, ontwikkelt Daan Vastgoed 4 schitterende stads-appartementen. Alle winkels en uitgaansgelegenheden liggen op loopafstand van de appartementen!

 De 2 Loft appartementen op de BGG van bijna 80 m2 per stuk  zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Tevens is er een berging beschikbaar. 

De 2 Top appartementen op de eerste verdieping zijn ca 120m2 groot en hebben een extra slaap kamer en studeerruimte op een extra verdieping. Aansluitend hebben de beide appartementen een ruim en compleet dakterras met alle luxe en comfort die u mag verwachten.

De appartementen kenmerken zich door een zeer luxe afwerking met oa vloerverwarming, Tevens beschikt elk appartement over zonnepanelen die op het dak liggen. Dat geeft alvast een leuke besparing! Standaard heeft elk appartement prachtig sanitair en een uitgebreide keuken. De eerste kopers kunnen zelfs nog mee bepalen hoe de afwerking er uit mag komen te zien. Hiervoor is een uitgebreide optielijst beschikbaar. Dit kan erg ver gaan met gebruik van domotica, screens en airconditioning. Geen enkele vraag is ons te gek. 


Funda Website

Henteneaar Makelaardij                 Telefoon: 0528-277001             Mail: Hoogeveen@HentenaarMakelaardij.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn